Blogi: Tuotteiden tilaaminen Kiinasta

Kiinassa valmistetaan valtaosa maailman mobiilitarvikkeista, mutta tarvikkeiden tilaaminen Suomeen ei aina ole helppoa. Ensimmäiseksi ongelmaksi muodostuu usein kieli, sillä kiinalaiset verkkokaupat eivät läheskään aina tarjoa tuoteselosteita englanniksi, suomesta puhumattakaan. Toisena ongelmana on kaupankäynnin luotettavuus – joissain tapauksissa tuotetta ei lähetetä lainkaan tai vaihtoehtoisesti lähetetty tuote ei vastaa asiakkaan odotuksia.

Parhaimmassakin tapauksessa, jossa suomalainen on löytänyt luotettavan kauppakumppanin Kiinasta ja tilannut tuotteen, voi tuotteen saamisessa ilmetä useita käytännön ongelmia. Näitä voivat esimerkiksi olla tuotteen tullaaminen, arvonlisäveron maksaminen ja takuuehtojen selvittäminen. Monessa tapauksessa varsinkaan halvemmissa tuotteissa säästetyt eurot eivät vastaa potentiaalisia riskejä ja ylimääräistä työtä, jonka tuotteen tilausprosessi aiheuttaa.

Koska Kiina tarjoaa yhden nykymaailman monipuolisimmista tuotevalikoimista ja useimmat valmistajat toimivat Kiinassa, on Bestio keskittynyt tarjoamaan turvallisen tavan tuotteiden tilaamiseksi Suomeen. Kiinalaisilta (ja myös muun maalaisilta) valmistajilta tuotteita on mahdollista tilata suoraan Bestion verkkokaupassa. Olemme valinneet keskeisimpiä ulkomaisia tuotteita verkkokaupan tilaustuotteisiin ja tilausprosessi tapahtuu kokonaan verkkokaupan sisällä.

Käytännössä tilausprosessi tapahtuu siten, että asiakas valitsee haluamansa tuotteet Bestion tilaustuotteista ja suorittaa maksun. Bestion vastaanotettua maksun asiakkaan postitiedot ilmoitetaan ulkomaiselle valmistajalle, joka pakkaa tuotteen ja lähettää sen suoraan asiakkaan kotiosoitteeseen. Hyvänä puolena asiakkaan ei tarvitse itse huolehtia ulkomaisen toimijan kanssa asioimisesta, vaan kaikki ylimääräinen työ hoidetaan Bestion puolesta.

Kaikki verkkokauppaan valitut tilaustuotteet ovat tarkoin valikoitu luotettavilta valmistajilta ja tuotteille tarjotaan normaali suomalaisen käytännön mukainen tuotetakuu. Tuotteista maksetaan arvonlisävero oston yhteydessä ja Bestio auttaa kaikissa mahdollisissa ongelmissa tullauksesta tuotepalautuksiin. Halutessaan asiakkaalla on myös mahdollisuus palauttaa tuotteet Bestion Suomen osoitteeseen, joten pitkistä postitusprosesseista ulkomaille ei tarvitse huolehtia.

Valitsemalla tilaustuotteen Bestion verkkokaupasta ostajalle taataan suomenkielinen asiakaspalvelu alusta loppuun ja oikeudellisissa asioissa mahdollisuus turvautua suomalaisiin viranomaisiin, kuten kuluttajariitalautakuntaan. Samalla Bestio tarjoaa asiakkaalle täyden ostoturvan – jos tilauksen toimituksessa ilmenee ongelmia, eikä tuote tule perille, hyvitämme ostosumman kokonaisuudessaan.

Erona tavalliseen Suomesta ostettuun tuotteeseen, on tilaustuotteiden miinuspuolina yleensä pidemmät postitusajat ja suomenkielisten käyttöohjeiden puute. Bestio auttaa kuitenkin tarvittaessa tuotteiden käyttöönotossa ja toimittaa ohjeet käytöstä sähköpostitse. Jos pidempi postitusaika puolestaan nousee ongelmaksi, suosittelemme tutustumaan Suomi-varastomme tuotteisiin, jotka voidaan postittaa asiakkaalle jopa samana päivänä.


Jaa tämä postaus← Vanhempi postaus Uudempi postaus →


0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomio, kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.