Käyttöehdot

Yleistä

Tätä sivustoa ylläpitää Bestio Oy (y: 2944626-8). Käyttöehdoissa myöhemmin mainitut termit ”Bestio”, ”yhtiö”, ”yritys”, ”me”, ”meidän” tai näihin rinnastettavissa olevat termit tarkoittavat Bestio Oy:tä. Bestio tarjoaa tämän sivuston, mukaan lukien kaikki sivustolla olevat tiedot, työkalut ja palvelut, käyttäjälle edellyttäen, että käyttäjä hyväksyy kaikki käyttöehdoissa mainitut ehdot, käytännöt ja ilmoitukset.

Käyttämällä sivustoa ja/tai ostamalla jotain sivuston kautta, käytät sivuston palveluita ja sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja (”Käyttöehdot”, ”Ehdot”, ”Tietosuojakäytäntö” ja ”Toimitukset ja palautukset”) mukaan lukien lisäehdot ja käytännöt, joihin viitataan käyttöehdoissa ja/tai ehtoihin viittaavissa linkeissä. Nämä ehdot koskevat kaikkia sivuston käyttäjiä, mukaan lukien rajoituksetta käyttäjiä, jotka ovat koneita, ohjelmia, myyjiä, asiakkaita, kauppiaita ja/tai sisällöntuottajia.

Lue nämä käyttöehdot huolellisesti ennen kuin käytät verkkosivua. Tullessasi sivustolle tai käyttäessäsi jotain sivuston osaa sitoudut noudattamaan käyttöehtoja. Jos et hyväksy kaikkia tämän sopimuksen ehtoja, et voi käyttää verkkosivua tai palveluita.

Myös muut ominaisuudet tai työkalut, jotka lisätään tai löytyvät verkkokaupasta, kuuluvat käyttöehtoihin. Voit tarkastella käyttöehtojen uusinta versiota milloin tahansa tältä sivulta. Pidätämme oikeuden päivittää, vaihtaa tai korvata minkä tahansa osan käyttöehtoista tekemällä päivityksiä ja/tai muutoksia sivuillamme. Käyttäjän vastuulla on tarkistaa sivu säännöllisesti muutoksia koskien. Jatkuvalla vierailulla tai verkkosivuston käytöllä muutosten jälkeen annat hyväksynnän näihin muutoksiin.

Verkkokauppa toimiin Shopify Incin kautta. Shopify Inc tarjoaa verkkokauppa-alustan, jonka kautta tuotteita ja palveluita myydään. Bestio-tuotemerkki, Bestio-logo, Bestio-verkkosivusto ja Bestio-brändi kuuluvat Bestio Oy:lle.

OSA 1: Verkkokauppaa koskevat ehdot

Sitoudut olemaan käyttämättä verkkokaupan tuotteita mihinkään laittomaan tai luvattomaan tarkoitukseen, etkä myöskään riko palvelun käytöllä mitään oikeusjärjestelmän lakeja, mukaan lukien tekijänoikeuslainsäädäntö.

Sitoudut olemaan lähettämättä haittaohjelmia, viruksia tai mitään muuta haitallista koodia. Mikä tahansa ehtojen rikkominen tai väärin käyttäminen voi johtaa palveluiden välittömään lopettamiseen.

OSA 2: Yleiset edellytykset

Yhtiö pidättää oikeuden palvelun estämiseen kenelle tahansa, mistä tahansa syystä ja milloin tahansa.

Palvelun käyttäjä sitoutuu olemaan kopioimatta, uudelleen tuottamatta, myymättä, jälleenmyymättä tai hyödyntämättä palvelun osaa, palvelun käyttöä tai . Tässä sopimuksessa käytetyt otsikot sisältyvät tekstiin käytännöllisistä tarkoituksista, eivätkä rajoita tai muuten vaikuta ehtoihin.

OSA 3: Tietojen tarkkuus, kokonaisuus ja ajankohta

Minkä tahansa sivustolla esitetyn materiaalin tai sisällön käyttö tapahtuu sivuston käyttäjän omalla vastuulla. Sivusto voi sisältää historiallisia, vanhentuneita tai virheellisiä tietoja. Nämä tiedot eivät välttämättä ole voimassa ja ne on tarkoitettu ainoastaan viitteeksi. Yhtiö pidättää oikeuden muuttaa sivuston sisältöä milloin tahansa, mutta ei ole velvollinen päivittämään sivustolle tietoja. Käyttämällä sivustoa hyväksyt vastuun sivuston muutosten seuraamisesta.

OSA 4: Muutokset palveluissa ja hinnoissa

Tuotteiden hintoja voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta. Yhtiö pidättää oikeuden milloin tahansa muuttaa palvelua (tai mitä tahansa sen osaa tai sisältöä) ilman erillistä ilmoitusta. Yhtiö ei ole vastuussa palvelun käyttäjälle tai kolmannelle osapuolelle mistään muutoksista, hinnanmuutoksista, keskeytyksistä ja/tai palvelun lopettamisesta.

OSA 5: Tuotteet tai palvelut 

Tuotteet ovat saatavilla yksinomaan verkossa verkkosivujen kautta. Näitä tuotteita voi olla rajoitettu määrä, ja ne voidaan palauttaa tai vaihtaa pelkästään yhtiön palautuskäytännön mukaisesti.

Yhtiö pyrkii palveluissaan esittämään mahdollisimman tarkasti myynnissä olevien tuotteiden värit ja kuvat. Osa tuotekuvista voi olla kuvituskuvia ja kuvat sekä värit suuntaa antavia. Yhtiö ei vastaa kuvien oikeellisuudesta tai näytön mahdollisesti aiheuttamasta virheestä tuotteita tai värejä toistettaessa.

Yhtiö pidättää oikeuden, mutta ei ole velvollinen, rajoittamaan tuotteiden tai palveluiden myyntiä yksittäiseen henkilöön, ryhmään, maantieteelliseen alueeseen tai muuhun palvelun käyttäjään. Tätä oikeutta voidaan käyttää tapauskohtaisesti. Yhtiö pidättää myös oikeuden rajoittaa tarjottavien tuotteiden tai palveluiden määrää. Kaikki tuotteen kuvaukset tai tuotteiden hinnoittelu voivat muuttua milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta, yksipuolisen harkinnan mukaan. Pidätämme oikeuden olla myymättä kaikkia tuotteita milloin tahansa. Kaikki tarjoukset tällä sivustolle tehdyille tuotteille tai palveluille ovat mitättömiä, jos ne ovat kiellettyjä tai kielletään.

OSA 6: Tilaukset, laskutus ja tilitiedot

Yhtiö pidättää oikeiden hylätä kaikki saamansa tilaukset. Yhtiö voi harkintansa mukaan rajoittaa tai perua ostosten määrää henkilö-, kotitalous- ja/tai tilauskohtaisesti. Nämä rajoitukset voivat kohdistua samaa asiakastiliä, luottokorttia ja/tai samaa laskutus- ja/tai toimitusosoitetta käyttäviin tilauksiin. Jos tilaukseen tehdään peruutus, rajoitus tai muutos, yhtiö voi yrittää ilmoittaa asiasta tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen ja/tai laskutusosoitteeseen ja/tai puhelinnumeroon. Yhtiö pidättää oikeuden rajoittaa tai estää tilaukset, joiden epäillään liittyvän tuotteiden ja/tai palveluiden jälleenmyyntiin, jakeluun tai vastaavaan toimintaan.

Käyttämällä sivustoa palvelun käyttäjä sitoutuu toimittamaan nykyiset, täydelliset ja tarkat osto- ja tilitiedot kaikista palvelun kautta tehdyistä ostoksista. Palvelun käyttäjä hyväksyy, että tilitiedot ja muut tiedot, mukaan lukien sähköpostiosoite, luottokortin numerot ja vanhenemispäivä, on päivitetty siten, että yhtiö voi suorittaa tilauksen ja saa palvelun käyttäjään tarvittaessa yhteyttä.

Lisätietoja palvelukäytäntöön löytyy toimitus- ja palautusehdoista. Käyttämällä palvelua hyväksyt toimitus- ja palautusehdot.

OSA 7: Valinnaiset palvelut, sovellukset, työkalut ja/tai tuotteet

Yhtiö voi tarjota palvelun käyttäjälle pääsyn kolmansien osapuolien palveluihin, sovelluksiin, työkaluihin ja/tai tuotteisiin, joita yhtiö ei tarkkaile tai kontrolloi. Käyttämällä palvelua hyväksyt edellä mainittujen palveluiden, sovellusten, työkalujen ja/tai tuotteiden käyttöoikeuden ja/tai käyttöehdot ”sellaisenaan” ja ilman takuita, ehtoja tai erillistä hyväksyntää. Yhtiö ei ole vastuussa kolmansien osapuolien tarjoamien palveluiden, sovellusten, työkalujen ja/tai tuotteiden käytöstä.

Kaikki sivuston tarjoamat valinnaiset palvelut, työkalut, sovellukset ja/tai tuotteet ovat sivuston käyttäjän omalla vastuulla ja harkinnalla, ja käyttäjän on huolehdittava palveluihin, työkaluihin sovelluksiin ja/tai tuotteisiin perehtyminen ja hyväksynnän antaminen.

Yhtiö voi tulevaisuudessa tarjota uusia palveluita, sovelluksia, työkaluja ja/tai tuotteita verkkosivuston kautta (mukaan lukien työkalujen ja resurssien vapauttaminen). Uusiin ominaisuuksiin, palveluihin, sovelluksiin työkaluihin ja/tai tuotteisiin sovelletaan samoja käyttöehtoja.

OSA 8: Kolmannet osapuolet

Tietyt sisällöt, tuotteet ja palvelut, jotka ovat saatavilla palvelun kautta, voivat sisältää ulkopuolisia tahoja.

Linkit tältä sivustolta voivat ohjata kolmansien osapuolien sivustoille, jotka eivät ole yhteydessä Bestioon. Yhtiö ei ole vastuussa sisällöstä tai sisällön tarkistamisesta tai arvioinnista, eikä ole vastuussa kolmansien osapuolien materiaaleista tai verkkosivustoista tai muista kolmansilta osapuolilta tulevista materiaaleista, tuotteista tai palveluista.

Yhtiö ei ole vastuussa tavaroiden, palveluiden, sisällön tai muun kolmannen osapuolen verkkosivun kautta hankitun materiaalin ja/tai palvelun aiheuttamista vahingoista tai väärinkäsityksistä. Tämä koskee myös tapahtumia materiaalin ja/tai palvelun hankinnassa ja/tai vastaanottamisessa. Kolmannen osapuolen palvelun käyttäjän on tutustuttava kolmannen osapuolen käytäntöihin ja ehtoihin ja varmistettava ehtojen ymmärrys ennen tapahtumaa. Kolmansien osapuolien tuotteisiin, palveluihin ja sivustoihin liittyvät valitukset, väitteet, huolenaiheet ja/tai kysymykset on suunnattava kolmansille osapuolille.

OSA 9: Käyttäjän kommentit, palautteet, viestit ja muu materiaali

Jos palvelun käyttäjä pyynnöstä tai muutoin lähettää yhtiölle luovia ideoita, ehdotuksia, suunnitelmia tai muuta materiaalia, joko verkossa, sähköpostitse, postitse tai muilla tavoin, palvelun käyttäjä antaa yhtiölle luvan milloin tahansa rajoituksetta muokata, kopioida, julkaista, levittää, kääntää ja muulla tavoin käyttää kaikkea yhtiölle lähetettyä materiaalia. Yhtiöllä ei ole velvollisuutta , (2) korvata materiaalia tai (3) vastata materiaalia koskeviin kysymyksiin.

Yhtiö voi, mutta yhtiöllä ei ole velvollisuutta, seurata, muokata tai poistaa sisältöä, joka määritellään lainvastaiseksi, loukkaavaksi, uhkaavaksi, kostonhimoiseksi, halventavaksi, pornografiseksi, epäkunnioittavaksi tai muutoin epäsopivaksi tai toisen osapuolen immateriaalioikeuksia tai käyttöehtoja rikkovaksi.

Sivustoa käyttämällä hyväksyt, että lähettämäsi materiaali (esimerkiksi kommentit) eivät riko kolmannen osapuolen oikeuksia, kuten tekijänoikeutta, tavaramerkkiä, yksityisyyttä tai muuta laissa määriteltyä oikeutta. Sitoudut lisäksi lähettämään materiaalia, joka ei sisällä väärennettyä tai muuten lainvastaista materiaalia, joihin luetaan myös tietokonevirukset ja/tai muut haittaohjelmat, jotka voivat vaikeuttaa palvelun toimintaa tai siihen liittyvää toimintaa. Väärennetyksi materiaaliksi luetaan myös väärät sähköpostiosoitteet sekä kaikki muu materiaali, joka antaa henkilön alkuperästä väärän oletuksen tai pyrkii harhauttamaan yhtiötä tai kolmansia osapuolia materiaalin alkuperästä.

Palvelun käyttäjä on yksin vastuussa kaikesta lähettämästään materiaalista sekä niiden oikeellisuudesta. Yhtiö ei ota vastuuta mistään materiaalista, jonka palvelun käyttäjä tai kolmas osapuoli on lähettänyt.

OSA 10: Henkilötiedot

Henkilökohtaisten tietojen lähettäminen verkkokaupan kautta määräytyy tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Voit tarkastella tietosuojakäytäntöämme tästä.

OSA 11: Tietojen virheet, epätarkkuudet ja muutokset

Sivustossa tai palvelussa voi ajoittain esiintyä tietoja, jotka sisältävät virheitä, epätarkkuuksia tai laiminlyöntejä, ja jotka voivat liittyä tuotekuvauksiin, hinnoitteluun, tarjouksiin, tuotteen toimituskuluihin, kauttakulkuun tai saatavuuteen. Pidätämme oikeuden virheiden, epätarkkuuksien tai laiminlyöntien korjaamiseen sekä tietojen muuttamiseen tai päivittämiseen tai tilausten peruuttamiseen, jos palvelun tai siihen liittyvien verkkosivujen tiedot ovat virheellisiä. Yhtiöllä ei ole velvollisuutta antaa asiasta ennakkoilmoitusta vaan toimenpiteet voidaan tehdä milloin tahansa, mukaan lukien tilauksen lähettämisen jälkeen.

Yhtiö ei ole velvollinen päivittämään, muokkaamaan tai selkeyttämään palvelussa olevia tietoja tai niihin liittyviä verkkosivustoja, mukaan lukien rajoituksia tai hinnoittelutietoja, paitsi lain edellyttämällä tavalla. Palvelulle tai millekään verkkosivustolle ei ole määritelty päivityspäivämäärää, joka ilmaisee palvelun tai siihen liittyvien verkkosivustojen tietojen muuttamisen tai päivittämisen.

OSA 12: Kielletty käyttö

Palvelua koskevien ehtojen lisäksi palvelun käyttäjää kielletään käyttämästä sivustoa tai sen sisältöä: (a) laittomaan tarkoitukseen; (b) muiden tekemiin laittomiin toimiin, niihin osallistumiseen tai kannustamiseen; (c) toimiin, jotka rikkovat kansainvälisiä, liittovaltion, maakuntien tai valtion määräyksiä, sääntöjä, lakeja tai paikallisia määräyksiä; (d) immateriaalioikeuksien tai muiden tekijänoikeuksien loukkaamiseen tai rikkomiseen; (e) ahdisteluun, väärinkäyttöön, loukkaamiseen, vahingoittamiseen, pettämiseen, pelotteluun tai sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen, uskonnon, etnisen alkuperän, iän, kansallisen alkuperän tai vammaisuuden perusteella tapahtuvaan syrjimiseen; (f) väärien tai harhaanjohtavien tietojen antamiseen; (g) virusten, haittaohjelmien tai muiden vahingollisten ohjelmien lähettämiseen tai lataamiseen; (h) henkilötietojen tai muiden seurantatietojen keräämiseen; (i) roskapostin lähettämiseen tai muuhun haitalliseen yhteydenottoon; (j) mitä tahansa moraalitonta tarkoitusta varten; tai (k) häirintään tai palvelun kiertämiseen tai minkä tahansa siihen liittyvän verkkosivuston tai muun tahon häirintään. Yhtiö pidättää oikeuden lopettaa palvelun ja/tai siihen liittyvän verkkosivuston käytön mihin tahansa kiellettyyn käyttötarkoitukseen syyllistyneeltä tai epäillyltä taholta.

OSA 13: Takuita koskeva vastuuvapauslauseke; vastuun rajoitus

Yhtiö ei takaa palvelun keskeytymätöntä, turvallista tai virheetöntä käyttöä, eikä palvelun ajantasaisuutta. Käyttämällä palvelua hyväksyt, että palvelu tai sen osia voidaan poistaa määrittelemättömäksi ajaksi tai peruuttaa ilman etukäteisilmoitusta.

Palvelun käyttäjä on yksiselitteisesti vastuussa palvelun käytöstä ja kaikki palvelun kautta toimitetut tuotteet ja/tai palvelut (ilman erillissopimusta) toimitetaan ilman erillistakuita, mukaan lukien kaikki epäsuorat takuut, kaupankäynnin edellytykset, myyntikelpoisuus tai vaatimukset tiettyyn käyttötarkoitukseen.

Bestion johtajat, toimihenkilöt, työntekijät, tytäryhtiöt, asiamiehet, urakoitsijat, harjoittelijat, toimittajat, palveluntarjoajat tai lisenssinantajat eivät missään tapauksissa ole vastuussa vahingoista, menetyksistä, vaatimuksista tai muista välittömistä, epäsuorista, satunnaisista, erityisistä tai välillisistä vahingoista. Edellä mainittuun lukeutuvat menetetyt voitot, menetetyt tulot, menetetyt säästöt, tietojen menettäminen, korvausvaatimukset tai vastaavanlaiset vahingot, riippumatta siitä perustuvatko vaatimukset sopimukseen, vahinkoon (mukaan lukien huolimattomuus), suoraan vastuuseen tai palvelun kautta hankitun palvelun tai tuotteen käyttöön tai muuhun palveluun liittyvään tekijään.

OSA 14: Käyttöehtojen rikkominen

Palvelun käyttäjä hyväksyy hyvittämään käyttöehtojen rikkomisesta tai muusta lainvastaisesta toiminnasta ja/tai kolmannen osapuolen oikeuksien rikkomisesta aiheutuneet asianajokustannukset yhtiölle, tytäryhtiöille, kumppaneille, toimihenkilöille, johtajille, edustajille, sopimuskumppaneille, lisenssinhaltijoille, palveluntarjoajille, alihankkijoille, tavarantoimittajille ja/tai kolmansille osapuolille.

OSA 15: Soveltaminen

Siinä tapauksessa, että käyttöehtojen säännökset ovat lainvastaisia tai täytäntöönpanokelvottomia, on säännös pantava toimeen täysmääräisesti lain sallimissa rajoissa. Vain lainvastainen tai täytäntöönpanokelvoton osa katsotaan erotetuksi käyttöehdoista. Tällainen määritys ei vaikuta muiden jäljellä olevien määritysten pätevyyteen tai täytäntöönpanokelpoisuuteen.

OSA 16: Käyttöehtojen päättyminen

Palvelun käyttäjän velvoitteet ja/tai velat, jotka ovat syntyneet ennen sopimuksen irtisanomispäivää, jäävät sopimuksen päättymisen jälkeen voimaan kaikilta osin. Käyttöehdot pysyvät voimassa, jos palvelun käyttäjä tai yhtiö eivät lopeta niitä. Käyttöehdot on mahdollista lopettaa sopimalla asiasta kirjallisesti yhtiön kanssa tai lopettamalla sivuston käytön.

Jos palvelun käyttäjä on epäonnistunut tai käyttäjän epäillään epäonnistuneet noudattamaan kaikkia käyttöehtojen ehtoja ja/tai määräyksiä, yhtiö voi irtisanoa sopimuksen milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Tässä tapauksessa palvelun käyttäjä on vastuussa kaikista irtisanomispäivämäärään mennessä kertyneistä maksuista. Yhtiöllä on oikeus evätä palvelun käyttäjältä oikeus palveluun tai sen osaan.

OSA 17: Käyttöehtojen tulkinta

Yhtiön epäonnistuminen käyttöehtojen noudattamisen valvomisessa ja toimeenpanossa, ei tarkoita käyttöehdoissa määritellyistä oikeuksista tai säännöksistä luopumista.

Käyttöehdot yhdessä kaikkien sivuston ja/tai palvelun asettamien käytäntöjen ja toimintaohjeiden kanssa muodostavat sopimuksen, jota ohjaa yhtiön ja palvelun käyttäjän välinen ymmärrys käyttöehtojen, käytäntöjen ja toimintaohjeiden noudattamisesta. Tämä sopimus korvaa kaikki , jotka palvelun käyttäjän ja yhtiön välillä ovat olleet, mukaan lukien, muttei rajoittuen, aikaisempien käyttöehtojen versiot.

OSA 18: Riitatapausten ratkaiseminen

 Käyttöehdot sekä mahdolliset erilliset sopimukset, joiden nojalle yhtiö tarjoaa palveluita, tulkitaan Suomen lakien mukaisesti. Palvelun käyttäjältä vaaditaan suomen kielen osaamista ja käyttöehtojen täydellistä ymmärtämistä suomeksi. Mahdolliset oikeudelliset ristiriidat ja/tai erimielisyydet ratkaistaan Suomessa.

OSA 19: Muutokset käyttöehtoihin

Käyttöehtojen uusinta versiota voi tarkastella milloin tahansa tältä sivuilta. Pidätämme oikeuden päivittää, vaihtaa tai korvata käyttöehdot tai käyttöehtojen osan tekemällä päivityksiä tai muutoksia verkkosivuille. Palvelun käyttäjän velvollisuus on tarkistaa käyttöehdot säännöllisesti muutoksia varten. Verkkosivuston ja/tai palvelun jatkuvalla käytöllä hyväksyt käyttöehdot sekä käyttöehtoihin tehtävät muutokset.

OSA 20: Yhteystiedot

Käyttöehtoja koskevat kysymykset tulee lähettää osoitteeseen info@bestio.fi.