Toimitus ja palautukset

Palautusoikeus

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Jos yli 14 päivää on kulunut tuotteen vastaanottamisesta, ei mahdollisuutta palautukseen tai tuotteen vaihtoon tarjota. Palautustuotteiden on oltavat käyttämättömiä ja samassa kunnossa kuin ostettaessa. Tuotteet on lisäksi oltava alkuperäisessä pakkauksessaan. Lahjakortteja ja ladattavia ohjelmistotuotteita ei ole mahdollista palauttaa.

Palautuksen yhteydessä tuotteesta vaaditaan ostokuitti tai muu todistus ostotapahtumasta. Tuotteet tulee lähettää kaikissa tapauksissa Bestio Oy:n Suomen varastolle, eikä esimerkiksi valmistajalle. Vahingoittuneet tuotteet, epätäydelliset tuotteet ja alkuperäisestä kunnosta poikkeavat tuotteet eivät kuulu palautusten piiriin, jos puutteet eivät johdu myyjästä.

Tuotekorvaus

Kun tuotepalautus on vastaanotettu ja tarkistettu, tuotteen vastaanottamisesta ilmoitetaan ostajalle sähköpostilla. Samoin palautuksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä ilmoitetaan ostajalle.

Jos tuotepalautus hyväksytään, palautusprosessi aloitetaan ja ostohinta korvataan automaattisesti luottokortille. Jos maksutapana on ollut muu kuin luottokortti hoidetaan palautus maksutapakohtaisesti.

Ongelmat tuotekorvauksessa

Jos maksua ei ole tuotepalautuksen hyväksymisestä huolimatta vastaanotettu, on asiasta suositeltavaa olla yhteydessä luottokorttiyhtiöön. Joissain tapauksissa palautuksen käsittely voi ottaa pidempään ja käsittelyssä voi olla yhtiökohtaisia eroja. Jos olet ollut luottokorttiyhtiöön yhteydessä, mutta palautusta ei ole saapunut tilillesi, autamme mielellämme sähköpostitse osoitteessa info@bestio.fi.

Vaihto-oikeus

Vaihdamme pelkästään tuotteita, jotka viallisia tai vahingoittuneita. Jos haluat vaihtaa tuotteen toiseen vastaavaan, ilmoita asiasta sähköpostitse info@bestio.fi ja postita tuote osoitteeseen Kalevan puistotie 23 A 14, 33500 Tampere.

Lahjakortit

Jos tuote on ostettu lahjakortilla ja todettu palautuskelpoiseksi, lähetämme uuden vastaavan arvoisen lahjakortin hyvityksenä tuotteesta. Kun palautustuote on vastaanotettu, toimitetaan uusi lahjakortti sähköpostitse. Lahjakorttia ei ole mahdollista lunastaa rahana, vaan se on käytettävä tuoteostoksiin.

Postitus

Palautettavat tuotteet tulee postittaa osoitteeseen Kalevan puistotie 23 A 14, 33500 Tampere.

Palautettavien tuotteiden postikuluja ei korvata. Jos palautustuotteen postikuluja ei ole maksettu, vähennetään postikulut palautushinnasta.

Jos palautettavien tuotteiden yhteishinta ylittää 75 euroa, on palautuksessa käytettävä lähetystunnusta postituksen seuraamiseen. Bestio Oy ei vastaa palautuksen yhteydessä kadonneista tai vahingoittuneista tuotteista.