Yrityksille

Haetko sopivaa lahjaa työntekijöille tai haluatko yllättää yrityksen asiakkaat ja yhteistyökumppanit? Entä onko toimistossasi tarvetta tekniikan päivittämiselle? Autamme yrityksiä mitä monimuotoisimmissa hankinnoissa, minkä lisäksi teemme myös yhteistyötä monella muulla tasolla.

Yrityslahjat asiakkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille

Tarjoamme yrityksille laajan valikoiman tuotteita eri hintakategorioissa. Autamme myös yrityksiä kestävissä tavoitteissa ja ympäristönsuojelussa. Tuotteet vaihtelevat aina muutaman euron lisälaitteista satojen eurojen puhelimiin ja tabletteihin. Laitteiden käyttöikää pidentämään tarjoamme puhelimille muun muassa suojakuoria, ja esimerkiksi aurinkoenergialla toimivia varavirtalähteitä. Usein jo pienetkin lahjat voivat olla mukava piristys viikkoon ja hieman kalliimmista tuotteista, kuten langattomista kuulokkeista voi olla iloa pidemmäksikin aikaa.

Yrityskumppaneille tarjoamme monia palveluita, joita normaalissa kuluttajamyynnissä ei ole tarjolla. Valittuihin tuotteisiin voidaan kaivertaa yrityksen logo tai esimerkiksi työntekijän nimi. Tarvittaessa voimme työskennellä lähemmin myös brändikampanjan osana. Yhteistyöhön voi kuulua ennalta sovittu määrä yritystä varten brändättyjä tuotteita ja isommissa tilauksissa voimme tilata myös tuotteita, joita normaalisti ei verkkokaupastamme löydy. Sanomattakin on selvää, että neuvomme jokaista yrityskumppaniamme sopivien tuotteiden löytämisessä esimerkiksi asiakasryhmän ja hintakategorian mukaisesti.

Yhtenä suosittuna lahjaideana tarjoamme yrityksille mahdollisuuden ostaa lahjakortteja tai alennuskuponkeja verkkokauppaan. Lahjakortit ovat toimiva idea varsinkin siinä kohtaa, kun kohderyhmä on monipuolinen ja kaikille sopivaa lahjaa on vaikea löytää. Alennuskuponkien avulla taas yrityksen työntekijät tai asiakkaat voivat saada erikoistarjouksia, joita tavallisille asiakkaille ei tarjota. Alennuskupongit ovat loistava tapa tarjota etua esimerkiksi suuremmalle asiakasryhmälle tai työpaikan henkilöstölle. Neuvottelemme alennuskuponkien tarjoamisesta aina tapauskohtaisesti ja tarvittaessa voimme tarjota myös laajempia mahdollisuuksia yritysyhteistyöhön.

Kaikissa yrityksiä koskevissa tilauksissa kehotamme olemaan yhteydessä yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla (info@bestio.fi) tai puhelimitse (044 281 2598). Palvelemme lähtökohtaisesti kaikkia yrityksiä Suomessa ja tapauskohtaisesti teemme yhteistyötä myös ulkomailla toimivien yritysten kanssa.

Yhteydenottolomake